Tarvitsetko koneiden kuljetusta?

Palvelemme sinua työkoneiden kuljetuksissa laadukkaan ja monipuolisen konekuljetuskalustomme avulla nopeasti ja joustavasti.

On tarpeesi sitten kaivinkoneen, traktorin tai trukin kuljetus, löytyy meiltä konekuljetuskalusto tarpeeseesi. Kuljetamme näppärästi myös kaikenkokoiset henkilönostimet, sekä perässävedettävät laitteet.

Kuljetamme työkoneet kertakuljetuksena tai pidempiaikaisina sopimustöinä. Kuljetuskalustollamme pystymme tekemään varmaotteisesti erikokoisten työkoneiden siirtoja ja kartoittamaan konekuljetuspalvelutarpeesi yksilöllisesti.

Olemme konekuljetusten erikoisosaaja.

Laadukas kuljetuskalusto ja ammattilaisen varmuus takaa, että konekuljetus siirtyy perille kohteesta kohteeseen huolellisesti, ajoissa ja turvallisesti.

Kuljetuskalustomme on suunniteltu erityisesti konekuljetuksiin. Loivan lastauskulman ja matalan kuljetuskorkeuden ansiosta pystymme kuljettamaan erikoisemmat ja haastavammatkin työkoneet.

Tinkimätön palveluasenteemme varmistaa sen, että suuret sekä pienetkin konekuljetukset onnistuvat nopeasti ja joustavasti.

  • Kuljetamme kaikkia pyörillä tai teloilla liikkuvia työkoneita, mm. trukit, kaivinkoneet, henkilönostimet sekä traktorit.
  • Kuljetuskapasiteetti 30 000 kiloon asti. Myös ylileveät ja korkeat kuljetukset onnistuvat.
  • Asiakkaittamme ovat mm. rakennuskonevuokraamot, rakennusliikkeet, koneiden maahantuojat, maalausliikkeet ja kiinteistöhuollot.
  • Konekuljetuskalustollamme siirtyy vuosittain noin 10 000 erilaista työkonetta asiakkaillemme.
  • Toimimme Uudellamaalla, Pirkanmaalla sekä Keski-Suomessa.

Haluatko tilata työkoneellesi kuljetuksen tai tiedustella konekuljetuksen hintaa? Ota yhteyttä.

Tutustu myös muihin palveluihimme