Liikuttavan nopeaa konekuljetusta

Toimintamme perustuu osaamiseen, ammattitaitoon ja tekemisen iloon. Haluamme tarjota alan parasta palvelua ja vankinta osaamista. Jokainen kuljetus on meille tärkeä – teemme sitten pieniä keikkatöitä tai suurempia urakoita. Samalla osaamisella ja sitoutumisella panostamme aina laatuun ja tyytyväisyyteen.

Tarvitsetko kuljetusta nopealla aikataululla?

Se onnistuu. Palvelemme nopeasti ja joustavasti. Käytössämme on laadukas kalusto ja taustalla vuosien kokemus kuljetusalasta. Soita meille – palvelemme vuorokauden ympäri.

Soita +358 9 3508 5588 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen tilaukset@haktrans.fi.

Joustavin aikataulu, ammattilaisen osaaminen.

Palvelemme pääasiassa yrityksiä, jotka tarvitsevat koneiden tai suurten kappaletavaroiden kuljetusapua Uudellamaalla, Pirkanmaalla sekä Keski-Suomessa. Suurimpia asiakkaittamme ovat konevuokraamot, koneiden maahantuojat, rakennus- ja maalausliikkeet sekä kiinteistöhuollot.

Oikeanlainen kalusto

Laadukas kalustomme taipuu monenlaiseen tarpeeseen. Soita meille, niin sovitamme juuri tarpeisiisi vastaavan kaluston kuljetuksianne varten.

Tinkimätön asenne

Teemme kaikkemme, jotta kuljetukset onnistuvat. Se alkaa siitä, että voit soittaa meille koska vain. Hoidamme pienemmät ja suuremmat kuljetukset samalla osaamisella ja ammattitaidolla.

Mistä kaikki alkoi?

Viralliselta nimeltään HAKtrans on Hinausautokeskus Oy, joka on suomalainen perheyritys. Yritys on perustettu 1960-luvulla, ja toimii nykyään kolmannessa sukupolvessa.

HAKtransin juuret juontavat vuoteen 2016, jolloin yritys alkoi tarjoamaan asiakkailleen koneiden kuljetuksia ja nostopalveluita. HAKtrans työllistää nykyään 11 kuljettajaa.

Tiesitkö, että HAKtrans -nimen ensimmäiset kirjaimet tulevat sanasta Hinausautokeskus?

Miksi valita meidät?

Joustava palvelu

Teemme kaiken kokoisia kuljetuksia. Mikään kuljetus ei ole meille liian pieni tai liian suuri.

Asiakkaamme arvostavat, että samasta numerosta saa kaiken tarvitseman palvelun ja kaluston.

Paikallisuus

Olemme keskittyneet palvelemaan yrityksiä ja yksityishenkilöitä konekuljetuksissa ja suurten kappaletavaroiden kuljetuksissa.

Meillä on alueella aina valmiina oikeanlaista kalustoa kaikkiin kuljetustarpeisiin. Paikallisuus tuo asiakkaillemme nopeutta ja laatua.

Laadukkuus

Työntekijämme ovat raudanlujia ammattilaisia.

Asiakkaamme arvostavat kuljettajiemme palvelualtiutta sekä ammattitaitoa.

Kuljettajamme tuntevat asiakkaiden koneet, joka mahdollistaa esimerkiksi loppuasiakkaan käyttöopastuksen.

Nopeus

Olemme aina valmiina vastaamaan, kun soitat meille.

Ajojärjestelymme palvelee 24/7 ympäri vuoden.